Til salg | A/B Traverse de la Mer

A/B Traverse de la Mer

A/B Traverse de la Mer

Salg af lejlighed i Provence

Andelslejligheden er 102 m2 (franske indvendige mål) og beliggende i Six-Fours-les-Plages (tvillingeby til Sanary-sur-Mer) – 30 meter fra Middelhavet. 

Andelslejligheden (lejlighed B) er en del af en dansk andelsforening bestående af 3 lejligheder, og er den største af de 3 lejligheder. 

Andelsforeningen er velfungerende med en god økonomi. Andelen er 2 + 2 uger om året på ”rulleskift”, der dækker en periode på 12 år. Årlige fællesudgifter er p .t. kr. 10.900,- 

Ejendommen er en fin gammel Provence ejendom, og såvel ejendommen som lejligheden er løbende blevet renoveret gennem de senere år: nyt køkken og nyt badeværelse. Alle vinduer og døre (dansk produceret) er blevet udskiftet. Der er central-/elvarme, så lejligheden kan benyttes hele året. 

Lejligheden er beliggende i stueetagen, og indeholder 3 store soveværelser med plads til i alt 6 personer, stor stue med udgang til pragtfuld terrasse med udsigt over Middelhavet. Der er udgang til terrassen to steder i stuen og fra et af soveværelserne. Se plantegninger: https://sanary.dk/traverse-de-la-mer/plantegninger/

Derudover indeholder lejligheden: stor stue, stort åbent køkken, stort badeværelse samt gæstetoilet. 

Der er egen parkeringsplads på ejendommens grund. Der er etableret trådløst internet. 

Der afholdes marked i Six-Fours-les Plages/Sanary-sur-Mer hver onsdag og søndag, og ved havnen i Sanary-sur-Mer er der hver dag stort marked bugnende med friske varer. 

I Sanary-sur-Mer er der desuden flere restauranter, cafeer og butikker i de små gader. 

Bager og kiosk ligger lige rundt om hjørnet. 

Nærmeste byer er Bandol – rosevinens hovedstad – og Toulon. Der er under 15 km til disse 2 byer. 

Der er ca. 50 km til Marseille mod vest, og i den anden retning ligger Nice ca. 150 km væk. Til begge disse byer er der regelmæssige fly fra Danmark. 

Man behøver ikke nødvendigvis at have en bil til rådighed. Der er gode togforbindelser fra Marseille og Nice f.eks. til Toulon, hvorfra der ofte går bus, der holder lige uden for lejligheden. 

Pris for andelen i lejlighed B er kr. 350.000. 

Henvendelse til Aviva Lørup på tlf. +45 22 66 16 96 eller e-mail avivaloerup@gmail.com