Til salg | A/B Traverse de la Mer

A/B Traverse de la Mer

A/B Traverse de la Mer

Salg af andelslejlighed i Provence

Andelslejligheden er 88 kvm (franske indvendige mål) og beliggende i Six-Fours-les-Plages (tvillingeby til Sanary-sur-Mer) – 30 meter fra Middelhavet. 

Andelslejligheden (lejlighed D) er en del af en dansk andelsforening bestående af tre lejligheder.
Lejligheden er beliggende på første sal og indeholder tre store soveværelser med plads til i alt seks personer, stue med udgang til stor altan med udsigt over Middelhavet. To af værelserne har ligeledes udsigt mod havet, det ene med egen altan. Derudover et køkken med en skøn morgenmadsaltan, stort badeværelse, gæstetoilet og adgang til have med havemøbler og grill.

Andelsforeningen er velfungerende med en god økonomi. Andelen er 2 + 2 uger om året i ”rulleskift”, der dækker en periode på 12 år. De kommende år vil turnussen for denne lejlighed ligge i mange af skoleferierne. Fællesudgifterne er pt. 3.300 DKK to gange årligt.

Ejendommen er en fin gammel Provence-ejendom med i alt 6 lejligheder, og såvel ejendommen som lejligheden er løbende blevet renoveret gennem de senere år: Nyt køkken og nye badeværelser. Alle vinduer og døre (dansk producerede) er blevet udskiftet. Der er elvarme, så lejligheden kan benyttes hele året. 

Der er parkeringsplads på ejendommens grund. Der er etableret trådløst internet, tv, vaskemaskine og opvaskemaskine samt alle tænkelige fornødenheder til en perfekt ferie. Der er mulighed for at leje et skab i garagen, så man kan lade ting blive til næste ferie.

Lejligheden ligger i gåafstand fra byen og bogstaveligt talt et stenkast fra stranden, så der er rig mulighed for at tage en dukkert mange gange dagligt. Når vinden står rigtigt, er stranden i Sanary-sur-Mer desuden et yndet mål for surfere.

Der er masser af liv, små butikker, bagere og restauranter lige om hjørnet og hele året.

Der afholdes marked i Six-Fours-les Plages/Sanary-sur-Mer hver onsdag og søndag, og ved havnen i Sanary-sur-Mer er der hver eneste dag et stort marked bugnende med friske varer. 

Sanary-sur-Mer er en charmerende gammel kunstnerby, som tiltrækker en del franskmænd, der har sommerhus i området. Dog er den ikke særlig besøgt af udenlandske turister.
Der er mange restauranter, caféer og butikker i de små gader. I den franske sommerferie lukkes af for trafik hver aften, så der kan afholdes kunstnermarked i hovedgaden.

Nærmeste by er Bandol – rosévinens hovedstad – 5 km væk. Den nærmeste større by er Toulon, 12 km væk, og der er ca. 75 km til Aix-en-Provence.

Der er regelmæssige fly fra Danmark til Marseille (ca. 55 km) og Nice (ca. 150 km).

Man behøver ikke nødvendigvis at have en bil til rådighed. Der er gode togforbindelser fra Marseille og Nice til Toulon, hvorfra der ofte går en bus, der holder lige uden for lejligheden. 

Prisen for andelen i lejlighed D er 320.000 DKK. Henvendelse til Rikke Krogsgaard på rikkehaarbye@gmail.com eller 21156128