Medlemsinformation 29. oktober 2022 | A/B Traverse de la Mer

A/B Traverse de la Mer

A/B Traverse de la Mer

← Tilbage til nyheder

Medlemsinformation 29. oktober 2022

Udgivet den 29. oktober 2022

Orientering om rengøring mv. i Sanary

Medlemsinformation 29. oktober 2022

I forbindelse med sit seneste besøg i Sanary i september havde Anders Andersen et møde med vores rengøringshjælp mv. Alban Grandel. Der var nogle opgaver, som det havde været svært at få afsluttet pga. af manglende engagement fra Alban Grandels side. Opgaverne kom desværre ikke nærmere en afslutning, men Alban Grandel oplyste, at han gerne ville opsige aftalen. Den passede ikke rigtigt ind i hans forretning?

Samarbejdet med Alban Grandel har aldrig fungeret rigtig godt. Det er som om, han ikke har fundet sin rolle i samarbejdet, og det har måske også spillet ind, at det åbenbart giver nogle problemer, at vi ofte har skiftedag lørdag. Det er naturligvis trist, at vi i en periode risikerer at komme til at stå uden hjælp, men på den anden side har det været en noget frustrerende periode, da vi ikke vidste med sikkerhed, om vi kunne forvente assistance eller ikke, og det har medført en hel del korrespondance og tidsforbrug i forbindelse med opfølgning på aftaler. Trods den opgave vi nu står overfor, er det også en lettelse at stoppe en aftale, som aldrig har fungeret problemfrit.

Anders tager til Sanary den 4. januar 2023 bl.a. med henblik på forhåbentlig at finde en afløser for Alban Grandel. Udfordringen er, at vi helst vil finde et firma, som både kan håndtere rengøring, linnedudlejning og være kontaktperson i forbindelse med fx håndværkerhjælp. Vi har i efteråret haft kontakt med et firma i Six Four les Plages, som ser ud til at have den ønskede profil. På det nævnte tidspunkt havde de desværre ikke tid, men der blev aftalt en opfølgning i januar 2023.

Assistancen fra Alban Grandel slutter, når Novemberholdet har været i Sanary i uge 47. Det vil sige, at rengøring og linned i realiteten fra uge 50 er noget, vi selv må håndtere, indtil vi forhåbentlig får fundet en ny samarbejdspartner. Anders laver en overdragelsesforretning, når har er i Sanary i januar 2023.

På hjemmesiden under ”dokumenter/forening/husorden” kan I se jeres ”rengøringspligter”. Dels det, som andelshaverne altid selv har skullet klare, men også den del, der var udliciteret, men som I nu selv indtil videre må klare.

Når Anders er i Sanary, vil han også sørge for, at vores dyner og hovedpuder kommer en tur på renseriet.

Så indtil videre må vi rengøringsmæssigt lade som om, vi er hjemme i privaten. Og husk:  ”Vi har et fælles ansvar. Det er vor egen bolig, som vi selv skal være med til at holde.”

Bestyrelsen beklager situationen, men vil gøre alt for at få den løst hurtigst muligt.

 

Bestyrelsen

Skriv et svar