Orientering om håndtering af forbrugsartikler | A/B Traverse de la Mer

A/B Traverse de la Mer

A/B Traverse de la Mer

← Tilbage til nyheder

Orientering om håndtering af forbrugsartikler

Udgivet den 17. maj 2023

Kære alle

Jeg er lige kommet hjem efter en dejlig og på flere måder spændende uge i lejlighed B. Det er håbet, at bestyrelsen meget snart kan melde mere ud omkring rengøringssituationen.

En lille skuffelse var dog, at lejlighed B var totalt udgået for alle slags rengøringsartikler (sulfo, opvaskesalt, opvaskemiddel, Ajax, toilettens, håndsæbe og meget mere), ligesom der var flere pærer i lamperne, som ikke virkede, end som virkede.

Jeg vil derfor gerne benytte lejligheden til at minde alle i A, B, og D om, at én af vores uskrevne regler i foreningen er, at man bruger af de brugsartikler, som findes i lejlighederne, men at man også sørger for løbende at fylde op og skifte ud, efterhånden som artiklerne bliver forbrugte, slidte eller går i stykker.

Jeg ønsker ikke at bebrejde de seneste brugere af lejlighed B, da jeg tror, at dette skyldes en længerevarende ”udsultning” af forbrugsartiklerne.

Nu er der så fyldt op igen på B’s regning – se vedlagte billeder. Så husk fremover at gøre det løbende, så det ikke bliver en så voldsom anskaffelse.

Med venlig hilsen

Kim

 

 

Skriv et svar